Camper & Caravanartikelen.nl

Televisie Alphatronics


Alphatronics E-line

De Alphatronics E-line is uitgerust met een breedbeeld energiezuinige LED-display welke de kijkervaring sterk verbeteren met rijke kleuren, grote scherpte en diepte. Met het ultra slanke ontwerp en het mooie uiterlijk in de kleur hoogglans piano zwart is deze Alphatronics m-line een lust voor het oog in uw camper, boot of caravan.

Alphatronics S-line
De Alphatronics S-serie zet nieuwe maatstaven in de wereld van mobiele tv. Strakke lijnen en de hoogste kwaliteit vakmanschap in een unieke kleur” glossy basalt”. Zoals alle Alphatronics heeft ook de M-line een geïntegreerde overspanningsbeveiliging. Deze beschermt uw televisie tegen doorbranden bij bijvoorbeeld piekspanning van starten.

Alphatronics M-line
Door het gebruik maken van plaats besparende met led-achtergrondverlichting panels kunnen de monitoren nog vlakker en slanker gemaakt worden. Zo onderscheiden alle 3 modellen van de Alphatronics M-line zich met afmetingen die niet te evenaren zijn ten opzichte van andere Tv’s. De M-22 eW en M-19 eW imponeren zich met een diepte van slechts 4,7 cm. De M-17 eW is slechts 4,5 cm diep.

Alphatronics R-line
De nieuwe R-line van alphatronics combineert uitstekende beeldkwaliteit met een uitvoering die alles biedt en dat met de minimale afmetingen.  De energie-efficiënte 16: 9 Breedbeeld LED-display zorgt voor een onvergetelijke filmervaring. De nieuwe alphatronics triple tuner is standaard op alle modellen van de R-line geïntegreerd.  Het heeft een DVB-S2, DVB-T en DVB-C-tuner. Drie ontvangst mogelijkheden in één apparaat.

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren