Camper & Caravanartikelen.nl

Bedsystemen


Het beste bedsysteem voor uw camper, caravan of boot is het Froli bedsysteem. Het Froli bedsysteem is zeer geschikt als u ook in uw boot, camper, vouwwagen of caravan wilt slapen zonder rugklachten. Zo heeft u tevens een ideale beluchting onder de matras en geen vocht meer. Vanaf nu dus slapen zonder rugpijn als u geniet tijdens de mooiste dagen van het jaar.

De bedsystemen van Froli zijn verpakt in basispakketten waar een standaard afmeting van 70/80 x 200 cm in zit. De systemen zijn uit te breiden met een Froli uitbreidingsset waardoor er in de breedte 10 cm bij komt.  

De Froli bedsystemen zijn aan elkaar te koppelen zodat er een tweepersoonsbed ontstaat. De standaard afmetingen bij een tweepersoonsbed zijn 140/160 * 200. Dit zijn twee basispakketten.

Uiteindelijk zijn alle afmetingen mogelijk doordat het losse elementen zijn die aan elkaar worden geklikt.

Met een bedsysteem van Froli kunt u éénvoudig in korte tijd het slecht verende bed in uw vouwwagen, camper, boot of caravan veranderen in een topkwaliteit bed met optimale vering en beluchting. 

De Froli bedsystemen zijn er in 4 verschillende soorten.

  • Froli Star: Dit standaard bedsysteem kan in elk bed gebruikt worden.
  • Froli Travel: Zeer geschikt voor in de alkoof van de camper en hefbedden dit door de geringe hoogte. Tevens zeer geschikt voor franse bedden.
  • Froli Scor: Dit is het luxe bedsysteem waar er een optimale beluchting is en waar de hardheid van de vering kan worden aangepast.
  • Froli Zona: Ideaal voor zwaardere personen

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren